ул. "Продан Таракчиев", 42.685448,23.403443, паркинг "Летище", София 1000
BG EN RU
За нас

Нашата компания Astreco Rent е част от холдинга Astreco, част от който са фирми, свързани с автомобилния и мотоциклетния транспорт и сервизната поддръжка на моторни превозни средства. В портфолиото ни влизат Бултрако АД, официален представител на Honda за страната ни, официалните дилърства на марката Бултрако Моторс с клонове в София, Пловдив и Варна. Част от нашия холдинг е и Astreco Trucks, в чийто комплекс ще откриете официален Bosch Car сервиз и център за годишни технически прегледи. Всички наши компании са се утвърдили на българския пазар с 26-годишната си традиция в областта на транспортните услуги.

Само ние можем да да ви предложим услугата „rent a car“ за автомобилите от японската марката Honda, символ на надеждност, качество, екология, мощност и нисък разход на гориво.

Услугата, която предлагаме, се цени високо както от големи корпоративни клиенти, така и от многобройните крайни потребители.

Всички наши транспортни средства са в отлична форма, тъй като ние сме част от автомобилния холдинг Astreco, и всеки от тях се обслужва с особена грижа в официалните ни сервизи.

Прилагайки опита и професионалната практика на целия холдинг, Astreco Rent предоставя на клиентите си възможности както за краткосрочен, така и за дългосрочен наем под формата на оперативен лизинг.

С автомобилите под наем от марката Honda ние ви осигуряваме приятно прекарано време и възможност да работите и да се забавлявате по най-пълноценния начин.